Soleie presentert på Solenergikonferansen

Under foredraget “Sol – en investering i framtid og forretning” presenterte Frank Sagvik, Direktør for Ny fornybar i Akershus Energi, Soleie for en samlet solbransje.

8. og 9. desember 2020 arrangerte Solenergiklyngen konferansen “Powered by the Sun”. Konferansen leverte de siste markedsoppdateringene og perspektiver videre på energi og solenergi, samt spennende presentasjoner fra hele bredden av selskaper og aktører i bransjen.

Under foredraget “Sol – en investering i framtid og forretning” presenterte Frank Sagvik, Direktør for Ny fornybar i Akershus Energi, Soleie for en samlet solbransje.

Soleie er et heleid datterselskap av Akershus Energi AS. Selskapet er etablert for å hjelpe offentlige og private byggeiere til å få lettere tilgang til kortreist solstrøm.

Soleie skal ta ansvar for hele anskaffelsesprosessen, samt bygging, drift og vedlikehold av anlegget. Det eneste kunden trenger å forholde til er en ordinær strømregning. Soleie vil eie anlegget og byggeiere eller utleiere som ønsker å få strøm fra eget tak eller fasade har mulighet for å leie et solcelleanlegg til egenproduksjon av strøm.

Solenergikonferansen - Frank Sagvik

Andre artikler

Kan hente ut over én million kWt solenergi årlig fra byggene

Dahle Gruppen satser stort på solcelleanlegg fra Soleie AS: Da Dahle Gruppen startet prosjekteringen av Dahles Auto Bruktbilsenter sitt nye bruktbilsenter på Råbekken, var det naturlig å forsyne det med solenergi.

Lars Erik Holmen

Grønn og billig strøm uten investeringsrisiko

Har man et stort næringsbygg med gode flater på taket, må man ha solceller i dagens marked.

Soleie bidrar til klimavennlig bygg i Lillestrøm

Kvartal 1, en høyreist og moderne bygningskropp, er nå noe av det første man møter ved ankomst Lillestrøm stasjon. På taket er det installert solcellepaneler fra Soleie.